List opp alle produkter etter merke Molta

Langt mot nord på 71° bor det en liten familie som lever av moltebær og arktiske råvarer. De bor på ei øy nordvest i Finnmark, i den delen av Norge hvor nordlyset flammer over himmelen vinterstid og hvor sommeren gir lys, døgnet rundt, der det mektige storhavet møter den langstrakte norskekysten og nordvest kulingen ofte kaster regn og brottsjøer mot land. Dette er hjemstedet til familiebedriften Molta.

MOLTER ER NORD-NORGES DELIKATESSE!

Molter er utmerket å anvende til desserter, syltetøy, fruktgrøt og likør. Bæret egner seg til å spise fersk og som tillaget grøt. Molter inneholder unike naturlige stoffer som mineraler og vitaminer – særlig mye vitamin C. I tillegg inneholder bærene benzosyre som gjør at molte har en utrolig selvkonserverende evne, som gir lang holdbarhet uten særskilt behandling, uavhengig av kunstig tilsetningsstoffer. Flere av stoffene i molte regnes som gode antioksidanter, og man antar at det kan være med på å beskytte mot frie radikaler.

Det fins 2 produkter.

Viser 1-2 av 2 element(er)
Viser 1-2 av 2 element(er)