Veksthusprodukter

Alle veksthusgrønnsakene våre er usprøytet og høstet fra egne veksthus. Tomatene våre sår vi 2. nyttårsdag, planter dem ut i veksthusene i februar, og begynner høstingen i slutten av april.  

Agurkene sår vi i første halvdel av februar og begynner høsting innen 1. mai, da agurkplantene vokser veldig raskt. 

Søtpaprikaen og chilien sår vi sammen med tomatene, men de vokser mye saktere og gir derfor ikke høsteklar paprika før i midten av juni. 

Vi bruker ulike nyttedyr for å bekjempe skadegjørere og bevare et godt klima i veksthusene våre.

Våre veksthusprodukter får henge på plantene til de er helt modne, hvilket gir dem en søtere, sprøere og bedre smak enn om de høstes før de er modne.   

Salgssesong: Tomat og agurk fra 1. mai til 31. oktober. Søtpaprika fra ca. 15. juni til 31. oktober.

Oppbevaring: Tomater og agurker bør oppbevares i svalsone, 10-12 grader, men de holder seg også godt mange dager i romtemperatur.

Tomater og agurker mister sin gode smak ved oppbevaring i kjøleskap. Agurken må oppbevares lufttett for at den skal beholde sin sprøhet.

Søtpaprikaen oppbevares i plast i kjøleskap.

Det fins 12 produkter.

Viser 1-12 av 12 element(er)
Viser 1-12 av 12 element(er)